Laat een terugbelverzoek achter:

vacature

Gereedschapsmaker/ Matrijsmaker

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het samenbouwen van nieuwe aluminium spuitgietmatrijzen waar een perfect eindproduct uitkomt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

09-08-2022
Vacature

Als gereedschapsmaker ben je verantwoordelijk voor het samenbouwen van nieuwe aluminium spuitgietmatrijzen. Jij maakt het verschil door van verschillende componenten een nauwkeurig passend gereedschap te maken. De meeste componenten worden door onze interne verspanende afdeling gemaakt. Je doet bewerkingen zoals polijsten van de componenten en onder andere het conventioneel draaien van onderdelen.

Naast nieuwe matrijzen worden bestaande matrijzen onderhouden en hersteld. Hierbij worden ook fijnmechanische bewerkingen uitgevoerd. Ambachtelijk werk waarvoor Promatrix een echte vakman zoekt. Werk je graag met je handen en hou je van sleutelen dan ben jij hier op je plaats. Het team bestaat uit 3 gereedschapsmakers die hun vak verstaan.

 

Herken jij jezelf?

 • Je bent vakman met technische kennis (MTS BOL/ BBL niveau 3 of gelijkwaardig)
 • Je hebt ervaring met matrijzen / metaalbewerking / machinebouw / fijnmechanica
 • Je bent enthousiast voor het vak
 • Je bent in het kleine team een prettige aanvulling
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Je woont binnen 40 minuten reisafstand van Zegveld

   

Promatrix biedt jou:

 • Een vakkundig klein team
 • Veel afwisseling in je werkzaamheden
 • Een fulltime baan met dagdiensten
 • Voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Een menselijk, prettig bedrijf
 • Een goed salaris

 

Wat doet Promatrix?

Promatrix is specialist in het vervaardigen van aluminium matrijzen en het spuitgieten van kleine tot zeer grote kunststof producten. Promatrix startte in 1995 in het Utrechtse Zegveld. Inmiddels zijn er 40 mensen werkzaam.

Innovatief en klantgericht, dat zijn de kenmerken van Promatrix. Promatrix beschikt over een uitgebreid machinepark met CNC-freesmachines en spuitgietmachines. Het mooie aan dit bedrijf is dat je veel nieuwe producten ziet ontstaan. Op basis van het 3D CAD model van de klant bouwt Promatrix via meerdere stappen de matrijs voor het kunststof product. Per jaar produceren we zo meer dan 300 verschillende matrijzen voor nieuwe kunststof producten. Onze klanten bevinden zich in de automobielindustrie en de Nederlandse maakindustrie.

 

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig naar deze functie? Neem contact op met Kees Langerak op tel 0348 692055 of kijk op onze website. Wil je direct solliciteren stuur dan je CV door naar hr@promatrix.nl t.a.v. Hennie de Koning

×

Doe hier uw aanvraag

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Bestanden groter dan 2 GB kunnen verzonden worden met wetransfer.com naar info@promatrix.nl met de vermelding dat het gaat om een online aanvraag.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  ×

  Laat een terugbelverzoek achter

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.