Laat een terugbelverzoek achter:

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.promatrix.nl.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De website www.promatrix.nl en de meeste onderdelen (tekst en afbeeldingen) zijn eigendom van Promatrix bv. Het is niet toegestaan (een deel van) deze site over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te verspreiden of openbaar te maken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Promatrix bv.

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Promatrix bv sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website.

Alle informatie op deze website kan ieder moment zonder nadere kennisgeving worden gewijzigd. Promatrix bv is niet verantwoordelijk voor de meningen van derden die op de site worden getoond. Hyperlinks die leiden naar externe websites buiten het domein www.promatrix.nl zijn geen eigendom van Promatrix bv. Promatrix bv aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud van websites die niet door Promatrix bv worden onderhouden.

 

×

Doe hier uw aanvraag

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Bestanden groter dan 2 GB kunnen verzonden worden met wetransfer.com naar info@promatrix.nl met de vermelding dat het gaat om een online aanvraag.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    ×

    Laat een terugbelverzoek achter

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.