logo-promatrix.png

Disclaimer

Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door Promatrix BV met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Promatrix BV, publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Promatrix behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Aansprakelijkheid
Promatrix BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Promatrix spant zich in om de inhoud van promatrix.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Databescherming
Promatrix respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Promatrix gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden:

  • Persoonsgegevens
    De website van Promatrix verzamelt geen persoonsgegevens.
  • Automatisch vergaarde niet-persoonlijke informatie
    In sommige gevallen zal Promatrix gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke browser een bezoeker gebruikt of het IP-adres toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

Een link plaatsen naar de website Promatrix.nl
Indien u een link wenst te plaatsen naar onze website verzoeken wij u dit naar de homepage te doen. Graag worden wij hiervan op de hoogte gesteld.