Laat een terugbelverzoek achter

Promatrix:
al meer dan 25 jaar
technisch in vorm

Daar waar Promatrix in 1995 als “klein” bedrijf begon, is het inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig productiebedrijf waar ruim veertig mensen in dienst zijn. De kracht van ons team is de goede verbinding tussen bevlogen technici en standvastige backoffice-medewerkers. Zo zijn wij in staat elke klantvraag snel en efficiënt om te zetten in een doeltreffende oplossing.

Header afbeelding
Werken bij Promatrix?

Duurzaamheid

Door ons milieumanagementsysteem wordt structureel aandacht besteed aan milieu in de bedrijfsvoering. Zo zijn we ISO 14001 gecertificeerd. We willen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, werken aan een continue verbetering van de milieuprestaties van het bedrijf en proberen schade of vervuiling van het milieu te minimaliseren. Afval proberen we zo veel als mogelijk te scheiden zodat dit kan worden gerecycled. Ook kijken we hoe we verspilling kunnen tegengaan.

De materialen die we inkopen voor onze matrijzen proberen we zo nauwkeurig mogelijk te bestellen. Hierdoor gaan we verspilling van staal en aluminium tegen. Als het kan maken we ook gebruik van gerecyclede kunststoffen. Zo verwerkten we eerder onder andere gerecycled huishoudelijk afval en gerecyclede kunstgrasvelden. Ook hebben we ervaring met bioplastics.

ISO certificering

Missie

Promatrix is een slimme organisatie in de maakindustrie, met een drive voor techniek. Door continue optimalisatie van de productieprocessen, is Promatrix in staat om in (1) minder tijd en (2) een kortere doorlooptijd dan de rest van de markt, hoogwaardige aluminium delen en spuitgietdelen te produceren.

Visie

Promatrix wil excelleren op het gebied van spuitgieten van kleine series en de verspaning van aluminium delen (voor matrijzen). Hiermee wil Promatrix in een breed scala aan markten in West-Europa aanwezig zijn. Om dit te bereiken optimaliseert Promatrix continu haar processen en organisatie.

Benieuwd naar wat we
bij Promatrix precies doen?
Lees dan ons artikel!

×

Doe hier uw aanvraag

×

Laat een terugbelverzoek achter

Privacyrichtlijnen(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.