logo-promatrix.png

Van producttekening tot proefspuiting in slechts 4 tot 8 weken

Promatrix is specialist in de fabricage van aluminium matrijzen en het spuitgieten van kunststof producten in kleine series. Hoge kwaliteit en een razendsnelle doorlooptijd.

Promatrix is groot geworden in de automotive industrie. We produceren prototypematrijzen voor veel gerenommeerde fabrikanten.

De mogelijkheden van aluminium matrijzen zijn ook in andere sectoren zeer goed toepasbaar. Zo produceren wij diverse kunststof producten voor bedrijven actief in offshore, automatisering, apparatenbouw en de agrarische sector.

home icon-aluminium

Aluminium Matrijzen

 

Door gebruik van aluminium zijn razendsnelle fabricage en gunstige prijzen mogelijk.

home-pijl-1

Bekijk de Promatrix Methode

home icon-series

Spuitgieten van kleine series

 

Promatrix richt zich volledig op kleine series. U kunt kosteneffectief 50 tot 25.000 stuks produceren.

home-pijl-2

Bekijk de Promatrix Methode

home icon-onderdelen

Grote delen mogelijk

 

Door het uitgebreide machinepark zijn wij in staat productafmetingen tot wel 1000 x 2000 x 700mm te spuitgieten.

home-pijl-3

Bekijk de Promatrix Methode

Van producttekening tot proefspuiting in slechts 4 tot 8 weken

Promatrix is specialist in de fabricage van aluminium matrijzen en het spuitgieten van kunststof producten in kleine series. Door vergaande procesoptimalisatie kunnen wij uw kunststof product al binnen 4 tot 8 weken leveren. Promatrix realiseert het ontwerp, de matrijzenbouw en het spuitgieten allemaal in eigen huis!

De kracht van Promatrix schuilt in onze aluminium matrijzen. De reden: aluminium maakt productie in kleine series mogelijk. Snel en kosteneffectief.

Promatrix biedt u het voordeel van een productieproces dat tot in het kleinste detail is toegespitst op de gunstige eigenschappen van aluminium. Vanaf de engineering en verspaning tot en met de spuitgieterij, is alles gestandaardiseerd en grotendeels geautomatiseerd. De voordelen van aluminium worden zo volop benut.

Voert Promatrix ook grote productieseries uit?

Aluminium matrijzen. Kleine series. Van kleine tot grote producten. Daar zijn we sterk in. Ons productieproces is hier vanaf de eerste stap op ingericht.

Doordat wij ons al twintig jaar hebben toegelegd op het produceren van kleine series,  past het spuitgieten van grote series kunststof producten niet binnen ons productieproces.

Promatrix werkt o.a. voor:

  • audi
  • bentley
  • bmw
  • landrover
  • philips
  • porsche2
  • toyota
  • vw