Laat een terugbelverzoek achter:

Klantverhaal Holmatro

Snel, goedkoop en altijd de 'first time right'

Holmatro is sinds de oprichting in 1967 uitgegroeid tot een marktleider in het ontwikkelen en produceren van hydraulische redgereedschappen.

05-10-2021
Klantverhaal

We zijn met Promatrix zaken gaan doen omdat zij in staat bleken ons te ontzorgen. Dit doen ze door relatief snel en goedkoop spuitgietmatrijzen te produceren, en door de betreffende kappen ‘first time right’ aan te leveren. Daarnaast bieden ze ons ook productieaantallen die precies aansluiten bij onze behoefte.

Tijdens de ontwikkeling van onze nieuwste lijn Pentheon redgereedschappen is Promatrix de uitdaging aangegaan om holle draagbeugels te gaan spuitgieten. Dit was voor Promatrix en Holmatro een nieuwe techniek die ons in staat stelt om lichte en toch sterke onderdelen te produceren. In dit project heeft Promatrix zich gepositioneerd als een bijzonder prettige en betrouwbare partner die durft te investeren in de relatie en uitdagingen niet uit de weg gaat. Deze gezamenlijke ontwikkeling heeft absoluut bijgedragen aan het enorme succes van deze nieuwe productlijn.

‘Ze gaan bij Promatrix een uitdaging niet uit de weg’
Afbeelding in het midden
×

Doe hier uw aanvraag

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Bestanden groter dan 2 GB kunnen verzonden worden met wetransfer.com naar info@promatrix.nl met de vermelding dat het gaat om een online aanvraag.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    ×

    Laat een terugbelverzoek achter

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.