logo-promatrix.png

Wie zijn wij?

Promatrix is specialist in aluminium matrijzenbouw en het spuitgieten van kleine tot zeer grote kunststof producten. Naast prototypematrijzen voor de automobielindustrie, maken wij matrijzen voor de productie van spuitgietproducten voor diverse branches.

Waar mensen en machines samenwerken

Promatrix startte in 1995 in het Utrechtse Zegveld. Inmiddels werken wij met zo’n 40 mensen. Op dit moment beschikken wij over 10 CNC freesmachines en zijn continu bezig met het optimaliseren en uitbreiden van ons machinepark. Ter ondersteuning van onze medewerkers is een aantal machines uitgerust met automatisering in de vorm van een robotcel. Deze robotcellen wisselen de gereedschappen en beladen de machines met werkstukken. Hierdoor kunnen deze machines 24/7 produceren.

De gefabriceerde matrijzen kunnen wij spuitgieten op onze eigen spuitgietmachines, waarvan de sluitkracht varieert van 6 tot 1300 ton. Hierdoor zijn wij in staat om kleine tot zeer grote producten te spuitgieten.

Onze lat ligt altijd hoog

Promatrix streeft naar langdurige samenwerking. Wij willen onze klanten keer op keer begeleiden om te komen tot een doeltreffende oplossing in kunststof. Neem vrijblijvend contact op met Promatrix en vind uit wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.